Native Spirit

Gepubliceerd op 24 april 2024 om 16:01

Native Spirit biedt een complete collectie duurzame kleding, aan te passen aan uw persoonlijke wensen, en met kleuren die zijn geïnspireerd door de natuur. Het merk ontwerpt basiskleding met eerlijke, biologische en/of gerecycleerde materialen op basis van duurzaamheid en met respect voor de planeet.

 

Unisex kleding voor mannen, vrouwen en kinderen met een mix van sportieve elegantie en geraffineerde functionaliteit die de professionals op het gebied van textiel ertoe verleidt om creatief te zijn.


Native Spirit laat zijn kledingcollectie bovendien in Europa produceren en draagt daarmee bij tot een duurzamere modeproductie.


De kleding van Native Spirit is gemengd en unisex en is gemaakt van ecologische materialen die alsmaar innovatiever worden. Het zijn stukken met opvallende pasvormen en materialen in een breed kleurenpalet dat inspiratie vond in de natuur.
Deze originele collectie doet zoveel meer dan je stijl uitdrukken. Ze nodigt je uit om je verbeelding de vrije loop te laten.

Recycled Collection

De planeet wordt bedreigd en de afvalberg met plastic en textiel wordt steeds groter. Native Spirit ontwierp daarom een collectie duurzame kleding gemaakt van gerecycleerde materialen: de Recycled Collection.

Dat productieproces vermindert niet alleen het afval maar ook het gebruik van water en energie. De impact op onze planeet blijft zo beperkt.

We zijn er bij Borduurstudiojaqueline trots op, je duurzame en eenvoudig personaliseerbare kleding aan te kunnen bieden, om zo je team een professionele uitstraling te geven.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.