Bedrijfskleding

Wij bieden u een gevarieerd assortiment kleding waarmee u de juiste outfit voor uw medewerkers samenstelt.
Het is heel belangrijk dat ze hun werk comfortabel en veilig kunnen doen en ondertussen ook het imago van uw bedrijf uitdragen door middel van uw logo geborduurd op de kleding. 

Uw personeel – of u nu een restaurant, beautysalon, verpleegpraktijk of voedingswinkel runt – heeft een onberispelijke, comfortabele en onderhoudsvriendelijke kleding nodig. Die kleding kan het imago van uw zaak uitdragen. Het is dus heel belangrijk dat u de kleding goed uitkiest.

Tevens kunt u uw oude bedrijfskleding bij BorduurstudioJaqueline, met korting op uw nieuwe kleding,  weer inleveren om te recyclen.

Native Spirit

De kledingcollectie van Native Spirit is geïnspireerd op de mooiste landschappen van de natuur en wordt geleid  door de drang om onze planeet te beschermen en te eren. Door kleding te creëren van ecologische, biologische en/of gerecycleerde materialen draag Native Spirit bij aan mode die vriendelijker is voor het milieu. Mijn collectie brengt uw projecten tot leven en inspireert met een creatieve geest.

B2B (werk) kleding

B2B is een kledingmerk wat nieuw (opgericht in 2023) is te verkrijgen bij BorduurstudioJaqueline.

De kleding is duurzaam geproduceerd van hoge kwaliteit.

De textielproductie heeft een negatieve inpact op het milieu en daarom wil B2B de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden door te werken met een fabriek die SMETA-gecertificeerd is.

De kleding wordt geproduceerd van duurzaam katoen en gerecycled polyester, zo probeert B2B bij te dragen aan een betere wereld voor de toekomstige generatie.

In de maand Juni met 10% korting!!

Kariban